Sa najtežom zveri se još uvek borim – Samom sobom. Teško je prihvatiti sebe takvim kakvi jeste.  Borba je neprestana kada postanete roditelj. Ali kada se osvrnem, sve najgore je već prošlo.” – rekla je Jovana, blogerica i samohrana majka.

Majka i feministica zaljubljena u svoje ožiljke, ali i autorica svog života – tako se na početku opisala Jovana koja je motivacija i podrška svim samohranim roditeljima. Piše na svom Instagram profilu i blogu, a ono što nas je posebno iznenadilo je da uz suradnju nekih drugih ljudi pruža mogućnost rješavanja tužbi. Ako ste samohrani roditelj, a ujedno i književnik, bloger – ova će vam priča zasigurno značiti.

Podrška samohranim roditeljima

Jovana je samohrana majka koja nesebično pruža podršku drugim roditeljima.

Na našoj stranici @mama_moze_sama nudimo pomoć bilo koje vrste. Ko želi može napisati ukratko svoju priču o svojoj borbi (samohrani roditelji samo)i  osvojiti na kraju i neke nagrade za svoju priču i rubriku na stranici. U saradnji sa advokatom i socijalnom radnicom iz @porodican_kutak pružamo mogućnost rešavanja tužbi. Svakako i na mom profilu svako će dobiti iskrenog prijatelja koji je meni trebao na početku. Pa izvolite na druženje” – poručuje Jovana.

Duboki tragovi u nama – počnite raditi na sebi

Svi smo na neki način prošli sve i svašta, posebno samohrani roditelji. Jovana je ovih dana započela sa zanimljivom tehnikom, a zamolili smo je da nam kaže nešto više o tome jer vjerujemo da će vam to koristiti.

Pre par dana sam počela sa tehnikom Ho’oponopono meditacije koja mi prija. Ja nemam problem sa tim i smatram da sve što smo proživele zaslužuje tretman jer ostavlja veoma duboke tragove na nama. Ja sam za ovo odabrala Stefana Radovića koji je u ovome zaista najbolji. O time i pišem na blogu, baš zato što znam da samohrane majke imaju problem sa snom, manjkom samopouzdanja, jednostavno smiri te i pojača želju za promenom, a za istraživanje sam prva ja počela sa radom na sebi.” 

Pisanje srcem

Ova majka piše srcem, a što piše možete pronaći na njenom blogu i profilu – pročitajte u nastavku.

Pišem srcem, o samohranom roditelju koji gura Sam kroz život, o životu uopšte, ljubavi… deci i roditeljstvu na neki drugačiji način. Nemamo super fotke ali imamo dobru priču. Inače pišem poeziju pa se i koja pesma može naći na Instagram profilu. Ja sam “trista čuda” pa to očekujte I od bloga :). A sto se tiče pisanja, za sad imam samo hrpu papira koja čeka na izdavanje, a do tad se nadam da cu moći da dosegnem taj nivo da tu knjigu mogu uskoro držati u rukama – kaže na kraju ova blogerica i majka.

Vaša Nova Priča

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *