Nakon diplome na politologiji, Andrijana Majstorović pokušala je naći posao – ali bez uspjeha. Došla je na ideju da počne pisati dječje slikovnice, knjige kao i posvete za vrlo važne životne događaje. Tako je nastalo stvaranje personaliziranih slikovnica i početak Tvornice snova, a više o tome pročitajte u nastavku.

Ova poduzetnica kaže da je poduzetništvo zateklo. Jedno predavanje o poduzetništvu bilo je dovoljno da joj promijeni život. Prije su je svi u obitelji zvali kad im je trebala posveta ili čestitka, pa je isprva mislila da bi bilo idealno izrađivati ​​personalizirane čestitke, no njezin je trenutni poslovni partner predložio da izradi personalizirane slikovnice.

Sve je počelo 2011. godine i kaže da je pokretanje posla bilo vrlo teško, kao i prva faza posla u kojem je uglavnom sve radila sama. Tek 2016. započeli su s tehnologiziranjem cjelokupnog poslovnog procesa. Također kaže da je najveći izazov svih prodaja.

Na kraju dana, to je najteži izazov: prodati. Ne imati dobru ideju, niti realizirati istu – nego, ispričati na kvalitetan način tu svoju priču i u konačnici prodati proizvod.“ – rekla je Andrijana Majstorović

Izvor: Women in Adria
Foto: Women in Adria/Privatna arhiva

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *