Jesen je idealna za učenje i „povratak u školu“. Zbog toga smo za vas pripremili nekoliko poveznica na kojima možete pronaći tečajeve i radionice pisanja pomoću kojih ćete poboljšati svoje pisanje.

Kreativno pisanje
Na stranici Kreativno pisanje možete pronaći mrežne radionice o pisanju proze, pisanju za blog, pisanju copy tekstova i slično. Radionice su na mreži pa im možete pristupiti u bilo kojem trenutku. Tu su i Webinari s temama vezanim za vježbe za pisce, pisanje za Internet, copywriting, pisanje priča.

Više pročitajte na KREATIVNO PISANJE

Pisalica
Pisalica ima radionice tijekom cijele godine, a neke su već planirane za sljedeću godinu. Radionice na koje se možete prijaviti odnose se na strategiju društvenih mreža, vidljivost na Instagramu, oglašavanje, brendiranje i mnoge druge.

Detaljnije pročitajte na PISALICA

Snovi u koferima
Još jedna radionica, koja se održava uživo je i Radionica kreativnog pisanja na internetu koju vodi Jelena Bašević, autorica bloga Snovi u Koferima. Ova radionica se održava uživo, a više o detaljima i registraciji informišite se na SNOVI U KOFERIMA

Centar za kreativno pisanje
Centar za kreativno pisanje nudi veliki izbor radionica za pisanje koje se održavaju uživo, a mjesto su Zagreb i Rijeka. Posjetite njihovu stranicu CENTAR ZA KREATIVNO PISANJE

Vaša Nova Priča

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *