Zamislite da sjedite na udobnoj naslonjači u toploj sobi, a vani pada kiša. Jesen je započela! Sad su vam potrebne samo knjige, a Nova priča donosi vam tri sjajna naslova za uživanje i potpuno opuštanje.

Ruža u Zimi – Erin Kathleen Woodiwiss

Jeste li spremni uploviti u jedan od najljepših ljubavnih romana? Ruža u zimi tada je sve što vam treba – ljubav, misterija, strast! Radnja se vrti oko najljepše djevojke Erienne Flemming koja je – na prodaju zbog oca koji je zapao u dugove. Odjednom se nađe kao supruga na dvoru zloglasnog lorda Saxtona koji je doslovno pod maskom i nitko mu ne vidi lice. Tamo joj se događaju nezamislive stvari.

Knjigu možete pronaći i u pdf verziji OVDJE

Poljubac – Nora Roberts

Nesretni brak, dijete s posebnim potrebama, samoća … glavna junakinja romana već neko vrijeme ne živi, ​​ali preživljava. Suprug je ignorira, a dijete zahtijeva pažnju 24 sata dnevno. Ipak, u jednom trenutku jedna osoba promijeni joj život. Iako ovo izgleda kao naivan ljubavni roman – ipak nije. Dogodi se jedan preokret i oboje završe u bolnici. Jedno od njih dvoje je u komi, a drugo ostaje nepokretno.

Mostovi u okrugu Madison – Robert James Voler

Zar ima netko da nije čuo za ovaj roman, kao ni za film nakon kojeg je snimljen? Sad je pravo vrijeme za čitanje ove knjige. Nesretna supruga, majka i domaćica – zaljubi se u fotografa. Provedu nekoliko dana zajedno dok su njezina djeca i suprug odsutni od kuće. Nitko nije znao za ovu aferu – sve do njezine smrti.

Vaša Nova Priča

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *