Na blogu piše savjete, najiskrenije tekstove i puno o modi. Nosi najljepšu odjeću, što je san gotovo svake djevojke i žene, i dijeli je na društvenim mrežama i blogovima. Kad se kamere isključe, ona “napušta” ulogu blogera i nastavlja ulogu majke i heroja.

Tisuće ljudi svakodnevno prate Bojanu Mutić putem bloga Moda i tako to na istoimenim društvenim mrežama. Međutim, donedavno nisu poznavali njezin privatni život. Naime, Bojana je nedavno za medije rekla kako izgleda njezin život kad se kamere ugase. Priznat ćete da je ova žena doista heroina.

Bojana je izjavila da je sve počelo 2012. Kaže da je tada imala normalnu trudnoću i 2012. kada joj se rodilo prvo dijete. Medijima je otkrila da je prirodni porod bio težak, a njezina je beba neko vrijeme provela u inkubatoru. Tada su ona i njezin suprug počeli primjećivati ​​neke neobične stvari, odstupanja u razvoju. Nakon dvije godine, kako ova mama kaže – pakao – i dijagnoze, rečeno im je da je dijete imalo cerebralnu paralizu zbog perinetalne asfiksije, odnosno gušenja pri rođenju. Međutim, ta je dijagnoza bila pogrešna.

Smatrali su da je stanje prvog djeteta uzrokovana cerebralnom paralizom – iako u vrlo teškim okolnostima – njezin suprug i ona odlučili su dobiti drugu bebu, nadajući se da će im to dati snage za borbu protiv nesreće koja je zadesila njihovo prvo dijete.

Nakon rođenja drugog muškog djeteta, 2015. godine, nakon pojave prvih simptoma, ispostavilo se da se radi o istoj bolesti, koja je – čekajući gotovo godinu dana na rezultate iz genetskog laboratorija u Barceloni – otkrila da je jedna od najozbiljnijih genetskih bolesti, Paelizeus Merzbacher, i da lijeka nema – kaže ova heroina.

Navodi da njezini sinovi ne mogu ništa sami raditi, jesti ili sjediti, ne mogu micati rukama ili nogama – rekla je ova zaista hrabra majka.

Izvor i naslovna fotografija: Ženski kutak/Srpska info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *