Jeste li se ikad zapitali što čitaju najuspješnije žene na svijetu? Vrijeme je da otkrijemo što je nadahnulo Oprah Winfrey, Beyonce i mnoge druge.

Vjerojatno ste čuli i gledali Oprah Show? Oprah Winfrey kaže da je to knjiga Marianne Williamson ” A Return to Love”, koja govori o tome kako je ljubav zapravo odgovor na sve probleme koje čovjek može imati. To uključuje zdravlje i karijeru.

Arianna Huffington je žena koja je u dobi od 66 godina krenula u nove poduhvate i pokrenula startup Thrive Global, a jedna knjiga bila je samo inspiracija za sve. Radi se o Chade-Meng Tan, koji daje savjete o podizanju svijesti i emocionalne inteligencije u životu i poslu.

Sheryl Sandberg izdvojila je “Portfolios of the Poor: How the World’s Poor Live on $2 a Day” D. Collins, J. Morducha, S. Rutherforda i O. Ruthven. To je knjiga koja sistematski pomaže objasniti kako siromašni mogu pronaći rješenje za svoje svakodnevne probleme s financijama. No, uz to, Sheryl je i sama napisala knjigu “Opcija B” koja govori o tuzi i ozdravljenju nakon smrti muža.

Ako slušate pjevačicu Beyonce, voljet ćete čuti koja ju knjiga nadahnjuje. Pjevačica je podržala Hillary Clinton u njezinoj kandidaturi za predsjednicu SAD-a, a na to ju je potaknula knjiga Marianne Schnall “What Will It Take to Make A Woman President?: Conversations O meni Women, Leadership and Power”

Izvor: Women in Adria

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *