Sigurno ste nekoliko puta pretraživali kako objaviti knjigu, koje mogućnosti imate, koji su koraci … Zbog toga smo za vas pripremili nekoliko kvalitetnih blogova i poveznica na kojima možete dobiti informacije o pisanju i objavljivanju knjige.

Na web mjestu i blogu anagord.com možete pronaći doslovno sve o objavljivanju knjige. Neki od tekstova su Kako objaviti knjigu preko izdavača, Kako samostalno objaviti knjigu – bez izdavača, zatim Je li bolje objaviti elektroničku ili papirnatu knjigu i mnoge slične teme koje će biti korisne ako planirate objaviti svoju prvu knjigu.

Sljedeći blog koji svakako vrijedi istaknuti je kreativnopisanje.org gdje u kategoriji Blog možete pronaći mnoge teme vezane uz objavljivanje knjige, ali i njezino pisanje. Također možete pronaći inspirativne tekstove, trikove za uspješno pisanje, tehnike pisanja i mnoge druge teme.

Stranica koju biste svakako trebali posjetiti je kristinaercegovic.com, jer na njoj, osim kvalitetnih tekstova o objavljivanju knjige, možete pronaći savjete o poslu, ali i o životu.

Napokon, još jedan blog, ali ne manje vrijedan, je knjizevnica.net. Na ovom blogu možete pronaći teme iz literature, blogova, pisanja i mnogih drugih.

Vaša Nova Priča

2 thoughts on “Ovo su blogovi na kojima možete pronaći sve o objavljivanju knjige”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *