Njena biblioteka broji oko 5000 naslova, a osim toga posvećena je kreiranju džepova za knjige, ali povremeno i slikarstvu. Uskoro će objaviti nove džepove – koje je oslikala bojama za tkaninu. Vješto je spojila slikarstvo i ljubav prema knjigama.

View this post on Instagram

Džep za knjige, pliš, 10 KM Besplatna dostava

A post shared by zlatokosa knjižarka (@zlatokosa_knjizarka) on

Čupić Branka je na Instagramu poznata kao Zlatokosa knjižarka, gdje objavljuje fotografije džepova za knjige, ali i same knjige koje su dio njene biblioteke. Svoju prvu biblioteku, kako kaže, naslijedila je od roditelja, a prije tri godine je i sama počela aktivno da kupuje knjige – čak i čitave biblioteke od ljudi kojima su knjige višak. Od malih nogu se mogao primjetiti i njen talenat za slikanje. Ali i ljubav prema umjetnosti, koju je, kako kaže, naslijedila od oca koji se bavio slikarstvom.

Foto: Branka Čupić (privatna arhiva)

Branka ima i drugi nalog, pod nazivom brdjanka_art, gdje je nekada aktivno objavljivala slike, svoje radove, odjeću koju je oslikavala i slično.Učestvovala je u izložbi u Domu omladine, u projektu Može i drugačije.

Foto: Branka Čupić/ Suzana Duljić(privatna arhiva)

Priznaje da sada manje slika, posvetila se knjigama, a ideju za džepove ima već dugo. Inače ih sama šije, međutim, zbog nedostatka vremena trenutno ih poručuje.

Foto: Branka Čupić/Dragan Kević (privatna arhiva)

Na njenom Instagram profilu Zlatokosa Knjižarka možete poručiti knjige i plišane džepove za koje je dostava besplatna.

Vaša Nova Priča

2 thoughts on “Ima biblioteku koja broji 5000 naslova, kreira džepove za knjige i piše kistom – Branka Čupić”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *