Danielle Steel (74), američka spisateljica, do sada je zaradila 375 milijuna dolara. Njezine 84 knjige prodane su u približno 600 milijuna primjeraka. Ono što je manje poznato jeste njen privatni život i zanimljivi detalji iz svakodnevnog života.

Naime, Danielle Steel je svoju spisateljsku karijeru započela sa samo 19 godina, udala se za zatvorenika, a vjenčanje je održano u zatvorskoj menzi. Zanimljivo je i to da i dalje ponekad koristi pisaću mašinu. Ova spisateljica ima devetoro djece i radi i po 20 sati dnevno.

Udala se za Claude-Erica Lazarda 1965., a od njega se razvela 1974. Upoznala je Dannyja Zugeldera dok je intervjuirala drugog zatvorenika za kojeg se udala u zatvorskoj menzi 1975. Razveli su se 1978., ali ono što je interesantno jeste da je njihova veza nadahnula da napiše ‘Now & Forever’ i ‘Passion’s Promise’.

Danielle Steel se udala za Williama Georgea Totha vrlo brzo nakon razvoda sa Zugelderom, ali brak nije baš bio na zavidnom nivou i razveli su se 1981. Tada je bila u 8,5 mjeseci trudnoće.

Ubraja se među najprodavanije autore žive na ovoj zemlji i među top 5 najprodavanijih autora svih vremena. Steele svake godine izda nekoliko knjiga i istovremeno radi na najmanje 5 projekata pisanja.

Izvor: Celebfamily
Naslovna: Medium
Foto: Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *