Koliko ste puta poželjeli da budete slavni, uspješni i bogati? Većini ljudi to predstavlja sreću, ali…Život ne može uvijek biti savršen! Nesreća nas čeka, negdje, kad-tad. Svaki lik u ovoj knjizi je nekako glavni lik, bitan lik, ne bi  izdvajali. I gotovo svaki lik će ispričati svoju priču iz svog ugla.

“Jedan dan u životu” se čita u jednom danu  🙂 bukvalno! Barem smo je mi brzo pročitali. Knjiga je ostavila sjajan utisak.

Charles Keenen redatelj je i producent za kojeg se nakon uspješne karijere i dobrog života stvari kreću u drugom smjeru. Smjer koji je zapravo izabrao, radi sigurnosti. Kako ne bi svoju djecu (Jimmy i Dorothea) povrijedio život, poput njega, on odlazi s njima iz Los Angelesa u Novi Meksiko.

S njima tamo vodi izolirani život od vanjskog svijeta. Zabranio im je većinu stvari. Ali oni nisu vječno djeca i doći će dan kada će znatiželja biti jača od poslušnosti ocu. Jimmy prvo odlazi, a zatim Dorothea, koja nakon izlaska “iz izolacije” upoznaje taksista, koji je postao taksist nakon što je doživio tragediju.

Znamo da vam se uglavnom nameću ova pitanja: Od čega Charles Keenen štiti svoju djecu i je li ih doista planirao držati izoliranima do kraja života? Gdje mu je supruga? Da više nije među živima kako je rekao djeci? Kakav je njihov život nakon izlaska u svijet?

Knjiga koja je vrijedna čitanja!

OVDJE pročitajte cijelu knjigu

Vaša Nova Priča

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *