Društvene mreže i portali su prepuni tekstova o motivaciji i načinu života ali blog Sweet Dreams nije još jedan koji liči na sve ostale. Mnoge fascinira činjenica da se iza ovog bloga “krije” djevojka koja još nije punoljetna, a piše tako zrelo, jasno i direktno. Upoznajte Anđelu Vukčević i njen blog Sweet Dreams.

Anđela Vukčević (17) piše o radu na sebi, motivaciji, načinu života, životnim lekcijama, a tu su i tekstovi o putovanjima. Zanimljiva je činjenica da želi postati kapetan broda i putovati svijetom, a pogodite šta studira? Njen logičan izbor je bila nautika. (*nauka o upravljanju brodom, vještina upravljanja brodom).

Njen blog je nastao iz ljubavi prema pisanju, iznošenju ličnih stavova i zbog želje da motiviše druge. Na njemu imate priliku pročitati motivacione postove za lični rast, kao i lifestyle i postove zabavnog i edukativnog karaktera.

Anđela je izjavila da voli iznositi svoje lične stavove putem pisanja, ali i da dijeli savjete, koje bi voljela da je znala prije, a daje ih iz iskustva. Svaki događaj u njenom životu je nešto naučio i ima želju da dijeli naučeno s drugima, jer smatra da mnogima može tako pomoć.

Na svom blogu priznaje da je više introvertna osoba i da većinu vremena provodi sama.

Kaže da su joj mnogi događaji iz prošlosti bili ogromna lekcija i baš to što je izvukla najbolje iz njih je inspiriše da podstakne i druge na isto.

Inspirišu me moj lični napredak, uspjesi, greške koje sam napravila i iz kojih sam izvukla najbolje i naučila dosta toga, usponi i padovi, osvrt na mene od prije godinu dana i usporedba mene tada i mene sada. Ukratko – ja i moj život uopšte.” – napisala je Anđela na svom blogu Sweet Dreams.

Vaša Nova Priča

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *