Koji Kindle uređaj kupiti? Gdje mogu naručiti Kindle uređaj? Najjeftiniji Kindle uređaj? Ovo su samo neka od pitanja koja muče potencijalne kupce, pa smo odlučili da vam olakšamo ukoliko ste jedan od njih.

Kindle uređaj je odnedavno posatao popularan i sve više ga osoba koristi. Manje šteti očima od knjige a tu su i brojni benefiti ukoliko naručujete preko Amazona.

Zavisno od toga šta želite – tako ćete i birati Kindle čitače, a mi vam donosimo neke od najboljih koje možete poručiti putem Amazon.com

Kindle Paperwhite je jedna od najpopularnijih verzija a tu su još mnoge. Ukoliko pročitati detalje o ovim uređajima, dovoljno je da kliknete na fotografiju ili link ispod i možete pročitati informacije, te saznati da li je baš ova verzija za vas

Na Amazon platformi možete pronaći kvalitetne ali povoljne čitače.

Cijene variraju, ali je većina pristupačna za sve. Na vama je da odlučite želite li uložite u ove zaista korisne i predivne uređaje.

Postoje i neke simpatične i inovativne verzije Kindle uređaja za vaše najmlađe.

Kindle Oasis je za kratko vrijeme “pokupio” pohvale.

Vjerujemo da ćete se odlučiti na jedan od ovih uređaja.

Ukoliko vas zanima više o Amazonu i Kindle uređajima, nastavite čitati.

Šta je Amazon?

Amazon je, kao što je poznato, jedna od najpopularnijih online trgovina. Ova kompanija je, osim u Sjedinjenim Američkim Državama, prisutna i u Kanadi, Kini, Brazilu, Japanu i nekim evropskim državama. Amazon je osnovao Jeff Bezos prije 26 godina, a nakon godinu dana Amazon je bio online trgovina knjiga. Amazon je poznat i kao “biznis iz garaže”.

Kako kupiti nešto preko Amazona?

Na Amazonu možete kupovati bukvalno sve: knjige, računare, odjeću. Zanimljiva je činjenica da možete naručiti, ako živite u nekom većem gradu, čak i namirnice putem Amazon Fresh

Pregledajte knjige na Amazonu

Kako se registrovati na Amazonu

Većinom kao i na svakoj platformi možete bez registracije pretraživati, međutim ukoliko želite nešto kupiti onda se možete  registrirati, a proces registracije nije bauk, ali ipak vam donosimo nekoliko riječi o tome.

Dakle, upišite korisničko ime i šifru, Amazon će Vam poslati poruku putem maila. Tu ćete naći šifru koju unosite u skočni prozor.

Šta je Amazon Kindle?

Amazon Kindle je elktronski čitač knjiga – Amazon Kindle je odličan E-BOOK ČITAČ.

Ako posjedujete Kindle uređaj, na njemu se prijavite sa ličnim Amazon korisničkim računom i snimite kupljene knjige. Ukoliko želite kupiti knjigu, idete na laptop ili mobilni uređaj, prijavite se na Amazon, odaberete knjigu koju želite kupiti, odaberete format “Kindle”.

Knjiga se odmah snimi na vaš Kindle uređaj i spremna je za čitanje.

11 najboljih knjiga o samopomoći koje možete poručiti preko Amazon.com

Kliknite na fotografiju za više detalja

AMAZON.COM

Vaša Nova Priča

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *